fargo Creative Commons License 2004.04.16 0 0 1872
upgrade, upgrade :-)))

megjött a Freehand MX-em, nosza fel is pakoltam izibe. jóféle user ilyenkor ugye kapásból megy a gyártó honlapjára és még melegében telepíti az esetleges javításokat -- én is így tettem. miután sikeresen lerángattam a 42 megás update file-t, PERSZE eldobta a stuffit, nem tudta kicsomagolni mert szerinte:
a, nincs is becsomagolva,
b, sérült a file.

most már túl vagyok a 4. letöltésen, próbáltam már Netscape-bôl, Safariból, X és 9 alól is, nem műx. most írtam a helpdesknek, hátha van valami ötletük, mert én kifogytam belôle...

amúgy a dolog kísértetiesen hasonlít arra, amit a Macromedia a 7-es, 8-as, 9-es Freehand patcelésénél művelt. most még tetézték azzal, hogy a letöltést a boltjukon keresztül lehetett megejteni, ahol rendesen leadtam a rendelést egy Freehand 11-re, amit fel is vettek 449 Euro áron, majd adtak belôle 449 Euro kedvezményt, majd a nullás egyenleg közlése után engedtek hozzáférni a letölthetô cuccoshoz. Csak becsúszott az a malôr, hogy a rendelés felvételekor -- hogyan, hogy sem -- 2 (kettô) darab Freehand került az accountomra, amibôl egyet majdnem le is számláztak. Fel sem tűnt az egyik eldugott sarokban a 449 Euros kiadás, amit kis híján ráterheltek a hitelkártyámra, már majdnem OK-t nyomtam nekik, mikor szöget ütött a fejemben, hogy mi a halálnak kell a hitelkártya számom egy nullás rendeléshez...

Na mindegy. Remélem hamarosan működni fog, nagyon utálom az Illustratort...

Előzmény: Don Vittorio (1871)