nord Creative Commons License 2004.04.16 0 0 936
Üdv a Kalos tulajdonosoknak!

Úgy voltam vele, hogy kibírom még azt a pár napot, amíg meg nem jön az enyém, de - hála a regisztrációs adónak/díjnak:( - nem bírtam ki, hogy ne jelentkezzek én is be, mert jó, ha jövő héten kapom meg a kocsit.

Néhány dolog Róla:
négyajtós, metálbordó, 1.4-es 8 szelepes motorral.
A Comfort Cool (klímás) felszereltségen kívül oldalcsíkokkal, szőnyegekkel, riasztó+távirányítású kp. zárral, KRESZ-csomaggal, dísztárcsákkal és rádió-beszereléssel együtt 2,36millióba került.

Előző munkahelyeimen Racert (kb. 50e km-t), és Lanost (kb. 20e km-t) vezettem, az autók hibamentesen működtek, így saját autóként - egy Opel Corsás "kisiklást" követően - természetes volt, hogy az ár/érték arányban a legjobb Daewoo mellett teszem le a voksom.

Az első oldalablakokra szerelhető légterelőről:
az Opelre én is tetettem, és a legelső az volt, amit észre lehetett venni: nagyon jól beazonosítható, és elég hangos szélzaj. Csak azért hagytam fönn, mert az autóban nem volt klíma, így ha nem akartam esőben a túlzott párásodást, illetve hőségben nem akartam, hogy a fejemet leszakítsa a menetszél, akkor bizony nagy hasznát vettem neki. De a Kalos klímás lesz, így könnyű szívvel mondok le a légterelőről.