IZÉÉÉ
2004.04.16
|
|
0 0
6980
|
Köszönöm mindenkinek a korrekt infókat!
Talán meg oldódik a problémám mert valószinűleg a skoda kereskedő tud szerezni(remélem minnél olcsóbban)egy új hátsó ülés-támlát amin van 3fejtámla és 3-3pontos öv - a kombi fabiam-ba...
A skodában nekem is fáj a hátam de csak a sima fabia eco-ban aminek egy számmal keskenyebb és rövidebb az ülése mint a kombinak!
A thalia csomagtartója valóban bődületesen nagy de sajnos kevésbé jól kihasználható mint pl a fabia kombinak, a szűk csomagtér nyílás és a lépcsőshátú karosszéria adottságai miatt.Nekem számtalanszor volt gondom avval pl, hogy a 19"-os monitoromat már nem tudtam sehogyan be tenni a csomagtartóba pedig rendesen próbálkoztam.
A futómű:A fabia kemény de azért nem egy ültetett honda, el lehet vele császkálni kényelmesen, ami zavar engem az az, hogy alacsony és még 3-4 centit csökkent a magasságon az oldalain lévő műanyag védő lemez is ami könnyen meg tud sérülni(az első kis műanyag izééé-t már régen el hagytam:))).Nekem 15"-os alufelniken van és peres gumik vannak rajta úgyhogy sűrűn oda verem a fekvő rendőrön főleg amikor négyen megyünk vele és mindenki 120kg fölött van:))
A gyári gumik amikkel átvettem(matador) olyan gagyik voltak, hogy az autó keményen húzott oldalra, már futómű gondra gyanakodtam de a gumi csere megoldotta a problémát.
Beltér:A régi thalia beltere szerintem ocsmány volt de az új az meg nagyon tetszik, a fabia végletesen egyszerű de nagyon jó minőséget sugall és nekem meg felel.
A japán verdákon én is sokat filózom és lehet, hogy egyszer kipróbálom pl az avensist(használtan) vagy az új corollát esetleg a kedvencemet a camry-t. Annak idelyén még a thalia helyett is majdnem a kerek lámpás (akkor új) corolla mellett döntöttem de felszereltségben is nagyon el maradt a thalia meögött és ülés/kormány állítás hílyán(alap típus)még kényelmetlen is volt nekem:(((
Még egyszer köszi meindenkinek, sziasztok! |
|