zsuga666 Creative Commons License 2004.04.16 0 0 6973
Üdv Ádám !
Csatlakoznék. Ne civakoggyunk ! Sok-sok évvel ezelőtt - még alsegédfedélzetmosó helyettes hajósinasként - megtanultam a magyar nyelv oly rejtelmeit, amit az itt jelenlévők hagymázas rémálmaikban sem tudnak elképzelni. Itt és más topic-okban mégis igyexem erősen uralkodni magamon, merthogy illik +tisztelni mindazokat, kik szóbaállnak 1 ilyen tuskóval, mint én.
IZÉ ! Valszeg ott követted el a hibát, hogy olyan vasat vettél, ami még kiforratlan vala anno. Beszéljünk hát konkrétabban. Kormányciripelés,(dci-ben)izzítógyertya +hibásodás, csomagtérzár ( bár a télen már nem volt jellemző itt a topic-ban), az H7-es csodaizzó kiégése, ami 0.5-1 éves ciklusokban, ( van akinél többet bír )de előbb utóbb 7szentség, hogy +adja magát, ( nem innen tudom ) a porlasztócsúcs is hajlandó bekrepálni, ha silány olajat etetsz vele és nem cserélgeted +felelő időközönként az üz.szűrőt. A többit majd a többiek. Viszont ! Volt szerencsém, az első szériához és szerintem a II-esnek szebb és jobb elosztású a belső tere. A fent említett apróságokon kívül( Izzítógyertya, kormánycirip, 1db izzócsere, ami nem 1szerű művelet ) semmi bajom nem volt 20.000 km és 1 év alatt.
Előzmény: Ádám77 (6965)