exbrava Creative Commons License 2004.04.15 0 0 6969
Ha ennyi hibád volt vele akkor miért akarsz megint thaliat venni? Vegyél volvot vagy hajtsd tovább a skodát.Ja és hozzáteszem nekem még nincs thaliam viszont a bravammal elmentem úgy 40.000 km hogy csak tankoltam. Persze természetesen olajat és szűrőt cseréltem. A szakmámat tekintve autószerelő vagyok. Ezért bátorkodnék egy pár sort leirni. Nem sorolom fel de volt egy pár autóm és szereltem is egy pár százat. A véleményem: Ha normális autót akarsz akkor japán ( toyota ,honda). A peugeotról és a citroenről katasztrófális a véleményem. Német autó drága és az is elromlik. Ford az újjakkal nincs probléma de a régebbiek elég ramatyak voltak. Opel: A céges G astra zabálja az olajat (állítólag a szervíz szerint ez normális). Ja az astra több mint 4 milla volt. Daewoot csak azért nem emlitem mert ha megnézed az alkatrész árait kész röhej a matiz pedi 0.8 motorral kajál 8 litert. Renault: Hát ez itt a kérdés vettem egy dci-t mint irtam és nem azért thaliában mert ez a legszebb autó hanem azért mert ez a leggazdságosabb. A végére hagytam a fiatot: Nekem a brava a harmadik és egyik fiatom se volt rossz. Bárki bármit állít az olasz autókról elöbb győzödjőn meg róla hogy igaz-e? Na most igy vagyok valahogy a thaliával. Viszont ha nem jön be az életbe nem veszek többet renaultot. A végére azért ide irom a kedvenc autóm típusát: CITROEN XSARA. Ugye ugye a véleményem katasztrófális róla de a szívem odahúz. Azért fel a fejjel és ne veszekedjetek mert semmi értelme. Hát itt a vége de ha megint veszekedni fogtok kétszer ennyit fogok irni.
Előzmény: IZÉÉÉ (6967)