Az egész Magyar foci vezető "társadalom" arról beszél hogy nincs igény a Magyar focira A másik vissza-vissza térő téma a szurkolók magatartása.
Erre pont az MLL hozza a döntést hogy a KISPEST-FTC kupa döntő legyen Zalaegerszegen
NEVETSÉGES
Ha a döntő Zalaegeszegen lesz akkor vajon gondoskodnak-e a szurkolók bármi nemű utazási segítségéről. Azt azért mégsem várhtja el senki hogy a Fradisták és a KISPESTiek egy vonaton utazzanak "békésen". Indítanak e külön vonatokat más állomásokról oda és visza a békés utazás érdekében?
Miér szerdai napon van a döntő Én akkor ISKOLÁBAN vagyok HOGY MENNYEK EL szeretett csapatom évek óta nem játszott ilyen rangos és sorsdöntő mérkőzést OTT SZERETNÉK LENNI!!!
Az emberek szerdán dolgoznak és iskolában vannak és sokan nem tudnak eljönni a munkahelyükről.
Ennek a döntésnek tudatában biztos vagyok benne hogy több ezren nem láthatják a mérkőzést a helyszínen és biztos vagyok benne hogy szurkolói rendbontások is lesznek.
Legyen Budapesten a döntő pusztán biztonsági okokból és a nézőszámra való tekintettel a szurkolók által
kidobott pézről mem is beszélve.
EZZEL A DÖNTÉSSEL HIBÁT KÖVETNEK EL
NE LEGYEN ZALAEGERSZEGEN!!!!
CSAK A KISPEST