Killer Cobra Creative Commons License 2004.04.14 0 0 118
Helo! Csak erdekesség képpen 93-ban a HVO-hoz jött (super)Német páncél mellény zöld elöl hátul plussz Kevlár lemez hason Budeswer fekete kereszt.Nos a fönökök istenitettém mi felderitök jogosan fitymáltuk mivel ne morosz volt :-).Tehát kivittük a fészerhez ráhuztuk a festö létrára TT vel 10 m 1 golyo és átment rajt elöl bélés nélkül.Ez szar mondtuk erre beraktuk a betéteket normál AK golyoval 100 m-röl átlöttem 1 golyoval ugy hogy a 2 lécet is átvitte a létrán.Erre páncéltörö-komulativ ( piros-fekete végü ) töltényekkel teli tárból 1 golyoval 150 m-röl átlöttem ugy át vitte a mellényt a 2 lécet a létrán és a 3 méterre levö betonbol öntött 2 luku blokk téglát is átvitte elöl hátul.A golyo állo röhej Mellény amit Bosniában és máshol visel sok idiota szart se ér mivel repesz mellény erröl ennyit.Az AK mellény ami felfogja az AK normál golyot 60 kg !!!!!! Külön lemezeket kell berakni hogy fényjelzös(zöld),páncéltörö-komulativ (piros-fekete)-komulkativ (fekete) golyot felfogja erröl ennyit ez bizonyitott tény.Kevlár sisakba az ISRAELI a favoritnem kell amerikát majmolni.Bosanska Posavinán 400 métere levö bunkernál a Cetniket távcsöves M16A1-el nem tudtam leszedni nagy szélben a Szerb Vojnik Sniperrel ott mindjárt megtettem érdekes 1 golyoval megvolt nesze neked amerika.4 év alatt 1szer se volt panaszom ruszki cuccokra és a csapatba se senkinek nem érdekes? Nem érdekes leköpték a harci egységek az amcsi fegyvereket?? csak a Zagrabi paprika jancsik parádékon okoskodo hülyék feszitettek M16-al,Uzi val,FN FAL-lal, harcolo egység nem használta ezeket.Az orosz fegyver nagyon brutális erövel rendelkezik,preciz kiválo,szeretetre mélto fegyver,meg hálálja a gondoskodást 5 évig használtam 1szer se hagyott cserben! A világ rang listán a legtöbbet eladott fegyver az AK , ugyanigy a tankok egyébb nehéz fegyverek elsö helyen eladás terén mind orosz-érdekes nem ? ennyit az amcsikrol.Az AK minden terepen otthon van megálja a helyét aki mást mond hazudik.Afrikába aki zsoldosnak megy kap 1 asztalt telisteli fegyverrel aki a coltér nyult vagy más amcsi szarért elküldték nézzen még meg pár Rambo filmet :-) nem gyanus mi?Akit érdekel van képem eredeti MG-röl DP-röl egyéb dolgokrol Bosniabol.Na lépek üdv mindenkinek.STRIGÓ Pécsröl. Ja cimem :killercobra@freemail.hu
Előzmény: gvass1 (111)