Lássuk csak:
a, ok, most sem lettem sokkal okosabb, nagyjából értem a lényeget de hozzászólni érdemben úgy érzem nem tudok :((
b, érdekes ez a Fábry ellenszenv, hiszen észrevehető h ő az egyetlen magyar sztárocska aki képes volt a saját műsorát több fenntartani(7.éve megy!!), ez szerintem nagy teljesítmény főleg azután h feltűnt különböző pol.-i fórumokon régebben. Mondjuk ennyi idő után nem csoda ha már kicsit unalmasak a poénjai, de engem mindig képes megnevettetni. Még megjegyzem h az ő műsora az egyetlen amit megnézek a tv-ben néha és pl. a Heti-hetes nekem kifejezetten ellenszenves, mondjukez is elvileg egy értékelhető vmi hiszen már elég régóta megy.
c, Rózsaszínnek üzenem h sajnálhatja, akoncert nagyon király volt és elég olcsó is(3-4e FT). Egyébként szerintem az Opeth még a legkeményebben ellenállók lelkét is megpuhíthatja mert nagyon "multifunkcionális" zene, főleg ha legújabb albumot nézzük.
Passió: szerintem elvből nem megnézni ezt a filmet kicsit erős elvkultságot igényel, de mind1. Nem egy hétköznapi darab és tényleg egy kicsit máshonnan világítja meg a kérdést, de azt szerintem megint egy elvakult vélemény lenne ha azt állítanám h ettől vallásos leszel. Ez hatalmas ökörség. Már csak azért sem árt megnézni h tudd min balhézik a világ már kb egy hónapja, ugyanis ha megnézed érdemben nehéz hozzá szólni a vitához.
a Dönci kérdés még mindig nagyon "izgatna"