rozoga50 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1169
ezt megusztam!

mariska nem olvasta az új autó vezetéssel kapcsolatos észrevételt!na jó most nincs szüksége izgalomra.. inkább leirom a hétvégi kalandomat az autóinkkal. audi 100(22év)csütörtök indulás tekézni (sport nap) soroksári út ,kocsi füstöl . ugy ahogy félre állok , szemrevételezés- generátor nem forog az ékszij elfüstölt. aláfekvés kiszerelés némi kalapálás után belátom javithatatlan .tekézés nincs irány haza! egy felüljáron lefuladok a csucsforgalomban. leizzadok az 1600 kg csak 10 métert kell felfelé tolni onnan lejtő, és beindul kár (volt a megváltót szidni húsvét előtt) innen sima hazatérés.péntek szabi nap, irány a balaton renault 5(24év) nem férek bele. kormány a két térdem között de ezt megszoktam induláskor a váltó rudazat szét esik! alá fekvés drottal rögzités jó! de 1-2 sebb. nincs a helyén ,háromszor négyszer kell probálni mire bele találok. lámpánál stb nagyon fogyokura! lágymányosi hidon váltógombot kitépem a helyéből, most már ezt is teszegethetem a helyére. autópálya matrica nélkül már nincs gond azon kivül, hogy állandoan a fél éve nem létező 5 sebességbe akarom tennia váltót(fogaskerék törés , után sima kiszerelés)). nyaraló semmi gond áll a kocsi! badacsony nem lehet inni! haza felé ugyan azok a gondok vasárnap.hétfő reggel jön a lány a locsolók elől menekülve és éktelen zajjal kispolski (26 év) vigyem be javitani! badacsonyi bor fogyasztás. kedd reggel kispolski nem indul égve maradt a rádió meg a külön ablak fütés, sebaj az audi generátorát is meg kell csinélni irány az audi 200méter totál defekt, sebaj majd a renault úgyis kell valamit csinálni a váltóval, beszenvedés... metró haza

mariska hát érdemes új autót venni?