sx7 Creative Commons License 2004.04.13 0 0 1279
Hát már egy ideje koptatom a számat,de megint elmndom:
sok/nagyon sok tehetséges , ezen belül is nagy számban léteznek zseniális glames hard rockos rnres csapatok!!!Könyörgök ne ragadjatok le náluk!!!Én még fénykorukban is sokat veszekedtem Guns fan haverokkal,de leginkább a legjobb haverommal,hogy én a Gunst nem tartom nagy zenekarnak(nem a zene minősége miatt,hanem az 1ik tag mentalitása miatt),hanem azt mndtam ,hogy szerintem a Tesla sokkal jobb....
Látszólag döntetlennel zárult szócsatánk,de a most kiadott Tesla lemez(zseniális album)megerősítette véleményemet.Mielőtt mindenki nekem ugrana,zseniális a Guns!!!!Nem szabad őket elfelejteni!!De kifulladt,az okokat szerintem ti is látjátjok.Nem is ragozom.Van egy csomó jó együttes album...Hallgassátok azokat!
Legutóbbi szerzeményem: Josh Todd szólólemeze a You made me(A buckcherry együtes énekese,lehetet látni egy Calvin Klein alsógatya reklámon is!!)
Hallgasátok meg ezeket.S ha netalán tetszik akkor gyertek be a glam/hardrock/Aor topicba és ott megismerhettek még sok-sok színvonalas zenekart!!!
Hajrá RNR!!!!