Állitottad:
húsevésen nem az állandó, zsíros, nehéz húsok fogyasztásával járó húsevést értjük, hanem a heti 1-2 alkalommal történő sovány (szárnyas) hús fogyasztását.
Az érveimet alább olvashatod, hogy miért nem igaz ez. Te ezt állitod, holott ezt nem támasztja alá semmi.
Ezzel kapcsolatos kérdéseimre nem válaszoltál ezért ujra beidézem.
Ha csak megnézed a piacon az átlag magyar embert, elhiszed, hogy csak 2szer eszik egy héten és csak sovány szárnyast?? Ilyen lenne az átlagos magyar ember?
Igen vagy nem?
A másik kérdésem, ha te azt hivod husevőnek aki heti 2szer sovány szárnyast eszik, akkor mi a neve a disznót, marhát, körmöt, pacalt, velőt, vesét, májat, kolbászt, szalonnát fogyasztó embereknek? A növények csak 10%-át adják a táplálékunknak itthon naponta, viszont zsirból másfélszeresét fogyasztjuk az ajánlottnak(haon.hu).
Válasz?
A topiccim feltünt és véleményem szerint nagyon is köze van ennek a témához. Másrészről a meghatározást te irtad, én pedig reagáltam rá. Azt talán a topicgazdának kéne megszabni hogy mi off és mi nem...
Üdv
Adept
Ui: Hiába irattatsz velem érveket, ha nem akarod látni őket...