Lady Vidia Creative Commons License 2004.04.12 0 0 50
Kedves Érdekelt felek!
Először Adeptnek : Örülök, hogy tetszik a pedigrém:)))
Kedves Ferrero!
Természetesen nem a szög fog felszívódni:))) A szög felületéről az almasav hatására ionok válnak le és bennemaradnak a gyümölcsben ( bizonyos vegyületek könnyen bomló kötésekben rögzítik, amik az emberi szervezetben leadják a vasat ), ezért a szervezetbe is könnyebben szívódik fel, de ha nem akarsz almát enni, vagy nem hiszed, hogy így is működik, egyél mákot...
Kedves Petike23!
Most csak pontokbaszedve válaszolnék, mert kevés az időm, de van egy olyan érzésem, hogy a lényeget kerülted meg...
1.A Kuk-Klux Klánt és Németország történelmi multját a témához keverni egyenesen ostobaság.Az, hogy valami milyen országból jön, még nem befolyásolja, hogy mi az értéke. Én is meg lennék sértődve, ha a magyarokat gulyásfaló pálinkafogyasztóknak titulálná valaki. Tiszteletben kell tartani, hogy minden nép adhat értéket a világnak! ( ezt hívják toleranciának)az más kérdés, hogy a klánt én sem helyeslem. Ne feledd, ha azért ítélsz el valakit, hogy honnan jött, az általad is elítélt csoportokhoz válsz hasonlóvá.
2. Szerzetesek: életkoruk magas voltát 50% -ban a táplálkozás okozza, a többi 50 az általad említett bio--pszico-öko- szocio- kultúrális paraméterek okozzák ezt húsevő antropológusok bizonyították. szerintem az 50% elég sok ahhoz, hogy figyelembe vegyük ( vannak olyan vizsgálatok is, ahhol ebben 80%-ig is elmennek.
3 hem-vas*purin A növényekben is van purin, hiszen a KLOROFILL váza pont olyan, mint a hem é, a húsból sem a teljes purinváz szívódik fel, hanem építőkövekre bomlik, mertha nem így lenne, nem jutna át a bélfal barrierjén! ( plussz kijutna rajta a vér, hiszen akkor a hem is átfér ( véres széklettel játó betegségek esetén gyakran ez történik!!
4.növények és aminósavak Az emberi szervezetben 20 aminósav van, ezekből nyolc esszenciális, amit a szervezet nem tud szintetizálni, ezeket ezért mindenképpen fel kell venni, s a húsban is benne vannak ebben igazad van, de VÁLTOZATOS növényi étkezéssel is bevihetők, hiszen a növények is tartalmazzák: Helyesen összeállított vegetáriánus/ vegan étrendnél nem alakul ki a hiányuk Nézd meg a Gerson - diéta oldalait
5. Homeopátia:Igaz, a módszer nem új( a vegetárianusság sem, már Pitagorasz is az volt, keletiekről nem is beszélve), de hazánkban annak számít, mert '45 után betiltották, és az egész közösséget újra kellett alakítani A gyógyszer kontra homeopátia esetében a koncentrációkban van a különbség, a homeopátia kisebbeket használ. Javaslom, hogy menj fel az ő lapjukra is, hogy megnézhesd, hány orvos bizonyította a hatékonyságát ( mellesleg izomgörcsre magam is azt szedtem, s be kell valjam, jobban bevált, mint a fájdalomcsillapítók garmada. S nem tudom, te hogy vagy vele, én a saját magamon kipróbált hatássoságnak jobban hiszek...)
Köszönve értékes válaszod
Lady Vidia