Gyap Creative Commons License 2004.04.11 0 0 6887
grevindog!

Sajnos ha egy autót elvisznek az így is meg úgy is ráfizetés! Na de a poénkodás helyett:
Ha minden kritériumnak megfelelsz nem a biztosítóval van az igazi gond!
Meg van mind a 2 kulcsod a befizetett csekjeid / casco, banki részlet, rendörségi feljelentés / bemész a biztosítóhoz és innentől kezdve megy minden a maga útján! Nem kell a nyakukra járni érdeklődni a folyamat megy! Egy alaklmat kivéve, hogy megbíznak a biztosítók egy magánnyomozó céget, hogy ellenörizzék a dolgokat, a kulcsok eredetiségét, "nem lett másolva" s keresztkérdésekkel bombáznak nem történt -e önlopás! Kb 2 hónap után megkapja az ember a rendörségi papírt amiben közlik a nyomozás megszüntetését! A papirral be a biztosítóhoz s 2-3 héten belül minden lezajlik! Az én esetemben a vételhez viszonyítva 50000 Ft-al értékelték a kocsit kevesebbre mint a vételi ár..Ami még szerintem aránylag korrekt! Viszont, hogy egész biztosítási évre ki kellett fizetni a casco díját + a banknak a nyomozás lezárásáig az esedékes törlesztő részletet!Hááát ez nem volt valami korrekt! Szám szerint a kb 1,1-1,2 M befizetett összegre kaptam 463 vagy 483E ft-ot!
Megjegyzésként annyit még nem is igazán itt van a nagy bukta, ezt a bankosok mondták, mert én kaptam pénzt de vannak olyan esetek amikor az autó névleges értéke és a befizetett pénz külömbsége eltérő és még a kedves ügyfélnek kell fizetni a bank felé s nem kap vissza egy megveszekedett forintot sem.....

Elnézést a hosszú írásért akit untattam!

Balesetmentes Thalicskázást Mindenkinek!

Üdv: Gyapi

Előzmény: grevindog (6882)