A negyedik úticélt tudom, az ötödiket meg majd kitalálom. Mindjárt küldök mailt.:)
P. az angoltanárom. Ha úgy jbban tetszik, OP. Ez az original monogramja, de Kenu így is értette, gondoltam, te is tudod... DE nem PP! Őt meghagyjuk VV diktátornak.:))))))
Annak a négynek a sorrendjét én is mindig összekeverem. De majd megnézem, hogy Kenunak jó sorrendben adjam oda, és minőségi disszertációt tudjon írni belőle.:)
Szvsz a Nobel-díj egy karnyújtásira van tőlünk.:)))))))) Lehet hogy nem ártana beszerezni egy svéd szótárt, hogy mire megyünk, rendelkezzünk a kellő nyelvtudással.:) Mert mint tudod, én még csak a Varázsfuvolát láttam eddig svédül, de az nem volt túl nagy élmény... Kenu esetében megelégszünk a perfekt német nyelvtudással:)))), a svéd úgyis angol-német keverék...:(((
Sztregova nem könnyelmű nő-típus? Bár mondjuk ő már rendelkezik egy gyermeteg lelkű férjjel.:))))))) Tényleg milyennek találtad Sztregovát? Szimpatikus?:) És Sztregova, te mit gondolsz LórienrőL? Tényleg van gyereked, vagy gyermeteg lelkű férjed mellett per pillanat még nem aktuális a dolog?:)
Kenu: Majd közlöm P.-vel hogy vigyázzon a Keanu-mániásokkal.:)))) Örülök hogy haladsz a disszertációval, el sem tudom mondani mennyire fantasztikus érzés, hogy mindketten Rejtővel foglalkoztok! Egyébként lesz egy Rejtőről szóló film a Filmmúzeumon, még nem tudom mikor, de majd utánanézek, azaz informálódok.:))))
Ja és kiolvastam tegnap az egyiptomi könyvecskét, és képzeljétek, van egy olyan rész, ahol folyamatosan Félkegyelműznek.:))) És apukám teljesen oda volt, amikor közöltem vele, hogy szerepel a könyvben egy Tura nevű helység, ahonnan a márványt szállítják...