dotty Creative Commons License 2004.04.08 0 0 908
Sziasztok! Most már úgy néz ki, hogy pár napon belül én is igazi Kalos tulajdonos leszek, bár ez a dolog nem ment olyan egyszerűen mint gondoltam..:-( Március 9-én rendeltem meg a Daewoo Gyulainál az új kicsi kocsit, fekete 1.2-es 5 ajtós Kalost (szervó, el.ablak,riasztó,kp.zár,1 légzsák,spoiler).Akkor azt mondták, hogy 3 hét.Most tartunk négy és fél hétnél, és most is csak azért lesz meg az autó, mert már nem bírtam és rájuk telefonáltam, hogy vajon mi lehet....Kiderült, hogy az autó már a telepen van de még nincs rendszám....Végülis addig telefonáltam, míg úgy néz ki hogy szombaton átvehetem......VÉGRE!!!! Én egy 2 éves Matizt számíttattam bele, ami egy külön "buli" volt, de ezen már sikerült túltennem magam..... Valahogy soha semmi nem megy simán a Daewoosoknál...A Matiznál több mint 2 hónapot kellett várnom egy alap fehér, nem igazán extrás darabra (0.8 SE, kp.zár,riasztó,el.ablak) és végül "elfelejtették az el.ablakot,amiért még utólag kellett visszamenni.Majd a biztosítással is elég rendesen átvertek,ami nem kis fejfáját okozott később....(Jelzem, azóta már nem is létezik az említett kereskedés.....valahogy nem is sajnálom....)
Na de mindegy, már csak az új kis Kalosra koncentrálok, és remélem hogy legalább annyi örömöt fog okozni, mint a Matiz 2 év alatt.....:-)))