Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.08 0 0 377
Küldtem mailt, KENU. Mind2 címedre.
Hát igen, kedvesem, ez azér tényleg túlzás volt :)))))) Valóban eléggé mániákus vagy :)))))

Neeem, sztregovának már van férje, és ahogy hallom, nagyon boldogok együtt, úgyhogy ha férjecském nem vet rá szemet, akkor nincs gáz. Mert sztregova nem az könnyelmű nő-típus. Legalábbis én így láttam.

Nem, még nem hallottam semmiféle új fórumtervről.

Jenő, hát micsoda kérdés, persze, hogy tudom! Méghogy ez ne rémljene... vagy őőő, mind1, érted. Sőt, egy negyediket is tudok! :)) Majdnem ugyanott van, és hozzávetőlegesen ugyanolyan mesésen szép. Ahol úgy égettük magunkat, megkérdeztük, hogy hol a templom, tudod...

Ne aggódj, sok csokit eszem. Kicsit unatkozom, ebben a kórházban nem lehet semmi se csinálni, így aztán jobbára csak olvasok. Kiolvastam az elveszett cirkálót, aztán rádöbbentem, hogy előtte a Piszkos Fred közbelép Fülig Jimmy őszinte sajnálatára van. De csak a végén döbbentem rá, mert már annyi volt az utalás a Brigittára, meg a Na mi újság, Wagner úrra, hogy képtelenségnek tartottam, hogy ez ne legyen megírva valahol. Aztán rájöttem. :)

Jaj, de olyan szép Paris, meg Köln! És ha már itt tartunk egy ötödiket is tudok! Méghozzá nagyon is elérhetőt :))))))))) Ezt muszáj kitalálnod. De magánlevélben, légy oly drága!

Lehet, hogy hülye kérdés, de ki az a P? Ugye nem PP?

Ja, aber Jenő, was für ein Genie bist du!! KENU muß lesen üben! (Ich hoffe, meine Sätze sind verständlich...)
Na, KENU, mire jutottál? Hogy kell ezeket kiolvasni? Írd le fonetikusan :))) Hopp, egyet nem tudhat. (mellesleg én se tudom...:)) ) Nem baj, próbálkozzál! Ja, és persze fordítsd is őket ;)

Jaja, te bizonyítod a krumpli mindenféle (még nem létező) hatását is, és akkor mindketten Nobel-díjasok leszünk :) Eeeezaz :))))) KENU? Te mivel lesze Nobel-díjas? Hát a Súrnőknek akkor már minimum Nobel-díjasnak kell lenniük, mindünknek! :))

Előzmény: Rohamkéses Ofélia (375)