Barci Creative Commons License 2004.04.08 0 0 867
Igen egyszerüen lejött,vizes rongyal meg lett törölve és jött le mitha kosz lett volna,kis darabokban a vezető réteg.
Az egyik szerelő elkezdte vizsgálgatni, aztán hivta a nagyfőnököt és közösenmegegyeztek h gariban lesz a csere.
Aztán jött az egyik értékesitő akitől vettük a kocsit ,elmeséltük mi történt és ő is szólt h ez gariban megy.
Nem akarom bántani őket de nagyon szarul csinálták meg, az a baj nem én vettem át az autót de ha vissza megyek fogok ugatni h én nem ilyen állapotban hoztam ide az autót.
Elhiszem h nem könnyü kicserálni a szélvédőt de ha valamit eltörnek akkor ne tegyék már vissza a szart.A hátsó ablaktörlőt jól megkinozták, láttszanak is a nyomai,arról nem beszélve h az ajtón van 1-2 sérülés ami a műveletek közben történt.Ja és ami a legdurvább valami szar poros festékkel lekenték.
Szóval mintha egyre rosszabb lenne az Opel szerviz szolgáltatása.
A baráton nem rég volt olajcserén, megcsinálták az autót, elindult vele, ment vele pár km-t és világit az olaj nyomás lámpa, megáll folyik ki a kocsiból az olaj.
Nem jól tették föl az olajszüröt és kifolyt mellette.Vissza vitte gariba kicserélték az olajat, lemosták a motort és sokX elnézést kértek.
Szóval ezek vannak manapság.
Legjobb lesz ha én szervizelem a kocsit!:)
Előzmény: hulla (862)