AliceCsodaországban Creative Commons License 2004.04.06 0 0 1373
Tényleg nem értesz semmit. Állandóan a "természeti népekre" hivatkozol (bár ehhez képest engem nagyon megdöbbentett a nigériai 2% szoptatás, de őszintén szólva nem tudom mi a különbség NIgéria és Ruanda között, nekem mindegyik ország afrikai, legalábbis túl messze van...), és képtelen vagy tudomásul venni, hogy a mostani ember nem úgy működik, mint a természeti népek emberei... ami a streszt illeti, talán te is láttad "Az istenek a fejükre estek" c filmet, na abban kiválóan szemléltetve van a stressz és a természet népe közti különbség.

Az ilyen sommás kijelentéseidet meg különösen csípem, hogy ott van 3 év az anyának, mikor más dolga sincs, mint nyugiban szoptatni. Egy frászt! Nem mindenki engedheti meg magának, hogy otthon maradjon, aki meg otthon marad, annak nem mindenkinek sikerül olyan segitséget találnia, hogy ő csak az anyaság és a szoptatás örömeinek adja át magát. Vagy ha van segitsége, mondjuk anya vagy anyós, akkor meglehet az megy az idegeire, vagy a férje nem úgy szuperál ahogyan a kismamaujságokban meg vagyon írva, vagy anyagi gondjai vannak és még folytathatnám a sort.
De bezzeg te! Ha neked sikerült, akkor mindenkinek sikerülnie KELL mert Idike ezt mondta, és neki ez a meggyőződése.
MIndenki más pedig előre mérgezi a gyerekét.
(Vagy frusztrált).

Előzmény: Törölt nick (1365)