rozoga50 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 825
Hiii!!

Bort öblébe váltig a kehelynek
Bort elémbe szakadatlanul!
Ide nézzen a puszták homokja,
És ha nem tud inni, megtanul

nagy költőnk emlékére hibátlanúl
kedves mindenkik
RAGGI igyis lehet mondani de mi az értelme, hippodrom!különben elnézést félre ütöttem és miután soha nem olvasom vissza ez ugy ment el ahogy.. mért nem üt már valaki rozoga 30-at annak is több értelme lenne mint a REGGInek. különben én is a vörösborokat szeretem csak az egyszerüség kedvéért kezdtem a fehérrel!! az én kedvenc vörösborom CABERNET SAUVIGNON!! megprobálom jellemezni ez egy kicsit bonyolultabb. na megyek dugó húzóért... mély rubinszin,intenziv gyümölcs illat, fajtakarakterrel láss csodát ez pedig fekete ribizke és PAPRIKA, hósszú izü, igen gazdag zamatú, finom lágy taninösszetételü száraz vörösbor. ez is barikkolt bor(első használatos már mint a tölgyfa hordó)igy aroma gazdagsága kiegészül csokoládéra emlékeztető aromával, kellene egy kis kokusz izt is érezni, ezt most nem érzem valószinüleg nem a bor hibája lencsére nem ez a legjobb. Kadarkát utálom mert életem egyik nagy csalódása, közép iskolában söröztünk és mivel törzs helyünk volt az életkor nem volt probléma. de mint minden kamasznak volt egy nagy ideélja a kadarka órákat tudtam mesélni róla ,hogy 18 éves koromba hogyan fogom elvesziteni a szüzességemet a kadarkától, és micsoda túrós tésztát fogok utánna enni és aztán megint kadarkát inni stb..és nem is ittam kadarkát addig a nevezetes napig. minthogy intim kapcsolatot reméltem köztem és a kadarka között egyedül vágtam neki óbudának( ahogy a nota mondja) és betértem egy igen hires helyre azért nem irom le a nevét nehogy bepereljenek, 1/2 liter kadarka 2 adag túroscsúsza rendel . abort hamar hozzák és mi addig barátkozünk, szin vizsgálat , illat, tükrösség stb,stb kamaszos lelkesedésemben elvoltam ájulva tőle . végre jön a turos csusza, gondoltam megtisztelem a kadarkát egy kis alapozással, majd behunytam a szemem és készültem életem első korty kadarkáját lenyelni! jó nagy korty és pfüüü ki az egészet rá a turós csuszára ÉLETEMBEN OLYAN SZ@R BORT nem ittam mint ott!! hát ez is egy beteljesületlen szerelem maradt ,meg egy kirándilás Óbudára még jó hogy gyalog sem volt messzebb 20 percnék