Kedves Gyümi,
már befejeztem:) A pilóta~ gyár jutalékot fog fizetni Neked, meglásd. Én is puszilom a szépséges ifjakat:)
Levezetésképp egy egészen friss történet:) A hétvégén Megasztár rajongó fiunkat elvittük a döntőre, most először hagytuk a leányzót a nagyszülőkre. Etetés nem, de fejés kimaradt volna (fejni szoktam a testvérem ikreinek). Elég kényelmetlenül éreztem már magam,így az egyik szünetben nekiindultam fejni- jobb híján- a mozgássérültek számára kialakított wc-be. A takarítóval megbeszéltük, hogy használhatom, szépen be is zárkóztam. A rajongók azonban ezt a wc-t is megrohamozták. Először válaszolgattam a kopogásra, hogy "foglalt", de aztán meguntam, és arra gondoltam, hogy mostmár gyorsan túlesek a dolgon, csak nem törik ám az ajtót. Nos, tévedtem. Egy elmés kislány valamivel kinyitotta a bezárt ajtót, én meg ott álltam gálaöltözetben, fedetlen kebleimről csüngő avent isis szerkezettel. Kb. tizen álltak az ajtóban... Aki már fejt, az tudhatja, hogy milyen esztétikus látvány ez a kis procedúra, megosztottam hát néhány vadidegennel. Az egyik kislány felsikoltott:
"Ez drogozik!" :DDD Bár visszaordítottam, hogy "anyatejet fejek", nem biztos, hogy sikerült mindenkit meggyőznöm. Azóta töprengenek a dílerek, hogy mi lehet az a fehér lötty, amit egy furcsa szerkezeten keresztül kell lőni, nem is mondom hová:))