rozoga50
2004.04.05
|
|
0 0
796
|
REggi
már a szárazat és az édeset igen korán illik megkülönböztetni. itt féledesről van szó az egy osztállyal feljebb van!és ez különösen áll a muskotályra amiből a nagyborok szárazak csak nem veszed észre, na mindegy nézzük az árakat igyunk arakot. aqabában a petrahotel felé fél uton, van egy bolt ahol szeszes italt adnak és nemcsak árulják, hanem fogyasszák is!!a szükséges arak mennyiséget ott szoktam volt beszerezni. kiválasztok egy szép 7dl-est keresem hozzá a tonikot de a fiu minden áron vizet akar hozzá adni!mondom neki én egy komoly vitát vezetek a ouzó és a raki között meg talán az arak is szóba jöhet, nekem tonicot adjon és punk tum, nagy nehezen előkapar egy pár dobozosat, de csoválja a fejét, 35 fills fizettem darabjáért,másnap este a fickó áll kint az ajtóban és integet menjek be. na gondolom ez is jó véleménnyel van a magyarokól egy nap alatt becsápol egy üveg arakot . de nem erről volt szó elnézést de tegnap 35 pénzt számolt fel de az ammani ár, itt csak 25 pézbe kerül. de nem is ez a lényeg , hanem az arak toniccal veri-veri gút. na okoska jégkockát meg menta levelet tettél bele? na látod úgy a jó. meg elégedetten távoztam ma is elegyengettem egy ember élet utját! |
|