Lórien Úrnője Creative Commons License 2004.04.04 0 0 338
Úúúúúúúúh, Rejtő, ez a könyv durva volt...

Igen, ez bennem is, mint sanda képzelgés felmerült, de aztán elvetettem, mivel dzs-vel mondták. Ezt külön meg is figyeltem.

Jahhhhhh! Igen, okos vagy, KENU, a hangja!!!!! Pompázatos volt, egyszerűen nagyszerű, öhm, nagyon keveset tudtam kifejezetten, rákoncentráltam megfigyelni, de attól volt szép, hogy kicsit olyan levegős volt, és ettől olyan különlegesen kellemes. A magasságára vonatkozólag nincsenek pontos megfigyeléseim, ami azt jelenti, hogy se nem túl magas, se nem túl mély. Aurea mediocritas (ha jól írom...)

Rejtő, nem válaszoltál a kérdésmre!!! Pedig egy egész hozzászólást áldoztam rá! Há azé igazán!

Ja, neked, külön neked van egy hírem. Ami levelet írtam, és ráírtam, hogy Es ist noch ein Geheimniss, az lehet, hogy már hétfőn meg fog történni... :)) (szted kinek a vezénylete alatt, ha ilyen gyorsan? :))

Ja, KENU, képzeld, valszeg egyszerre ültünk a képernyő előtt, mert én is tudom ám, ki nyert!! (erről jut eszembe, Karcsival mi van?) Még a nevét is... azé figyeled! :)) Sztem tök furi hangja van. Nekem, ha jól emlékszem, annak a hangja tetszett, aki rózsaszín miniszoknyában virított. Jó, Rejtőkém, bocs, nem az öltözékét minősítem ezzel, ne aggódj :))

Csak 15? Sztem itt vmi elszámolás lesz... de majd meg lehet nézni olyan célzattal is. Áh, tudjátok, mi a megoldás? Kikapcsoljuk a képet :))) Tudom, ez a legrosszab megoldás, ami létezik, de ismerjétek el, a legcélravezetőbb.

Már megint ki vagyok hagyva a társalágból!! (erről most asszociálni kéne, de erről ti nem tudok, Rejtő, ha nagyon megfeszíti magát, talán igen, de erről MrsBennet tudna csak érdemlegesen (khm!) ), szóval mi ez a romantikus szál? Vmi klönlegesre kéne asszociálni? Vagy a listáról valamelyik énetek összehoztatalával van ez kapcs, ami most per pillanat abszolút nem jut az eszembe?

Előzmény: KENU (335)