Törölt nick Creative Commons License 2004.04.03 0 0 26
Nem eszem virslit. Pontosabban nem vasarolok, mert ha valahol az a vacsora, nem fogok hazamenni miatta. Tudom mi van benne.

A rosttartalom a legkisebb gond szerintem, a teljesorlesu gabonakban/nyers zoldsegben az biztosan benne van. Azokbol meg en eszem pont eleget.

Nem tudom mi az a hem-vas (nem is vagyok biztos benne, hogy fontos tudnom, de lehet hogy utananezek :) ), de en minden nap eszem taplalekkiegeszitoket, komplett multivitamint es omega olajakat.

Sosem dohanyoztam (max passzivan) es heti atlag 1 dl vorosbort iszom. :)

Milyen hianytuneteket produkal a vegasag? 9 honapig dolgoztam egyutt egy vegannal (semmi allti eredetu) es a legegeszsegesebb pasik egyikenek tunt az irodaban. Nem volt elhizva, sem korosan sovany, nem bobiskolt fel delutan az asztalan, mint a fel iroda. Igaz, meg csak 30 eves volt es csak 7 eve vegan, lehet hogy hosszabb ido kell a tunetekhez. Mik azok?

(az egyik legjokepubb es legjobb fej pasi volt akivel eletemben osszefutottam, nem cikizte a husevoket, nem ugy mint azok ot, viszont barmirol lehetett vele beszelgetni. Tudom, ez nem pelda semmire, nekem tetszenek a veganok :) )

Petike, elvezet volt veled beszelgetni ma este, ez igen ritka manapsag errefele, gyere maskor is, koszonom. Most mennem kell. :)

Előzmény: petike23 (22)