kedves zenox,
sharmról sajnos nem sokmindent tudok, mert Dahabban leragadtunk, ami nincs messze sharmtól, így némi infó talán hasznos lehet.
két hetet voltam lent, kb. 100000-ből simán kijött. a taxisok mindenre hajlandóak, ha megfizeted, de rendesen kell alkudni, mert iszonyatosan szemtelenek.
ahol a szállodasor van homokos a part, fel van töltve, voltak családok is, de inkább fiataloknak ajánlott.
ha nem szállodában laktok, hanem kempinget választotok jobban jártok, Auski camp pl., nem tudom az árak hogyan alakulnak idén, de a mi két ágyas szobánk, ha jól emlékszem 15font=600Ft volt, a mosdót viszont meg kellett osztanunk a többiekkel, ami fontos, nem nagyon szabad igényesnek lenni ebből a szempontból, ha csak éjszakára használjátok, teljesen megfelel. ha jobbra vágytok inkább a szálloda. csak írtad, hogy spórolni kellenne, hát ezen lehet.
nagy búvárhely, és rettenetesen szép a víz alatt, muszáj kipróbálnotok, van magyar búváriskola is, magyar vezetőkkel, akik próbamerülésre is levisznek akár.
a legjobb kajálda a Shark, jó nagy adag, jó kaja, olcsón. na többet most nem írok, ha még érdekel egy és más, írj
ja és cápát nem láttam, a srácok sem, pedig ők az egész napot a vízen töltötték, mert rengeteg szörfös is van