Törölt nick Creative Commons License 2004.04.02 0 0 3126
Rainman!

De hisz azt írja, hogy nem tudja az ISDN-t. Szerinted (ha nem Pana rendszerkészülék a digitális, azzal meg nem tud modemezni;-) ) akkor magán az alközponton hol lesz A/D-D/A?

Én itt lepődtem meg (mint alább;-) ) és analóg (kapcsólómezővel rendelkező) alközpontokon oda vissza igaz KELL legyen az 56k (sőt elméletben a 64k vagy több is, ha lenne olyan analóg végber.:pl. szinkron modemmel...), mivel kis jóindulattal "végtelen" a sávszélességük ;-D

A 2/4-eseket ha szépen be vannak lőve és illesztve, akkor kilőhetjük, szerintem.

És kiderült ugye, hogy "cégen belüli" kommunmikációról/adatátvitelről van szó. Ami bejöhet a képbe: (Matáv) bérelt vonal a trönköléshez. Ott viszont olyan sávszélt kér amilyenre pénze van és ha ráadásul az a szakasz is analóg, akkor oda ki kell követelni (menedzselt bérelt vonali szolgálat) a 64k-s egyenletes analóg (!) átvitelt.

De egyéb esetekben is bejöhet a képbe a trönkölésre ráültetett BDSL (saját eszküzükkel a végein) például, ha nem túl erős sávszél-igényük van akkor akár bármiylen hálózaton is;-)

mm

Előzmény: rainman (3123)