Mijo Creative Commons License 2004.04.01 0 0 249

Nézd, Zoli! Van aki a szőkét szereti, van aki a vöröset. Én a vöröshagymát nyersen imádom, főve meg utálom. Számomra a Lajos írásai zöme nem baromság, TGM írásai, a hozzá hasonlókkal egyetemben nagyon is az. Izlése és pofona válogatja.
Ma láttam egy riportfilmet a Belovai Istvánról (fedőneve Skorpió). Itt, az Index fórumain divat őt folyamatosan sárba döngölni. Én őt is meghallgattam, hallottam már róla vele közvetlen kapcsolatban lévőtől is, meg ma láttam és hallgattam is. Nehéz objektívnek lenni. Akit ma lehazaárulóznak, az holnap lehet, hogy ünnepelt nemzeti hős lesz - nem tudhatni! Jómagam inkább hajlok hinni önmagamnak, az alapján amit közvetlenül látok és hallok, amivel kapcsolatban élményem van, aminek ismerem az ízét és az illatát. Álfilozófus módon okoskodni, az inkább különböző izmusok behódoltjainak megszokott tulajdonsága. Néha látom a Kumin Ferit a tévében, tetszik az okossága. Velünk kapcsolatos tanulmánya készítésekor megtehette volna azt is, hogy telekommunikációs eszközök révén folytasson adatgyűjtést az érintettekkel, de ő nem így járt el, hanem vett magának annyi fáradságot, hogy mindannyiunkat személyesen megkeresett, és az így szerzett benyomások alapján skrajbolta fel gondolatait. Ugye értesz, mire akarok kilukadni :)!?

Mijo

Előzmény: zvajda (248)