rozoga50 Creative Commons License 2004.03.31 0 0 327
Hii mindenkinek !

minden talált mind sülyedt :csavi, 54=50,18 személyesd rozoga repülő, amely álló helyben szétakart esni tisztára nyiszogott ahogy kicsit fujt a szél, persze ezt még a betonon produkálta ,amit odafent müvelt az leirhatatlan.óaz a jó kis moszkva hangja közvetlenül a szabad europa mellett, na meg thai föld, uszópiac: aki volt tudja hátúl van egy kis parkoló tudjátok ott ahol orcám szebbik felét egy félóra alatt egy bögrére domboritják. na oda begördül egy jól lefüggönyözött busz, ajtó ki és olyan hölgyek keztek leszállni róla ,hogy még a viz is megindult arra. ment a spikelés nekik rendesen, de csak mosolyogtak, aztán a busz utemes himbálózása közben leszállt vagy 15 hegyomlásnyi pali(ezt ugy értsd, hogy én vagyok 194 akkor voltam 90kg és hozzám képest)meg egy icipici.. tavárisi!! nyiktó ne átszuszvujet?szóla a kicsi és élre állt. ekkora már üres volt a parkoló.
gombóc29 ÚR
arak -árak érdekelnek, 50% lehet az ár engedmény is ,de sajnos ez az alkohol tartalom,. csakra nyitogatás stimmel csak a kulcs lyukba nem találok még ugy sem ,hogy az ujjam ott van!
sötét folt az életemben
"nők lapja cafe" bár jól elszorakoztattam magam.resti azért mégsem olyan rózsaszin hely. szeressétek a vörösbort elmétek fényesedik tőle! a franc már megint lekéstem a csatlakozást. leg közelebb rejtőjenő szerint rum jön!!nem wadi rum!
satine ezt nem tudom jobban kifejteni!