1000MB_fan Creative Commons License 2004.03.30 0 0 80
Sziasztok...

Kivaltkep szia tatrafan.

Gondoltam itt az ideje egy kis meghasonlasnak, mivel volt ugye egy kellemetlen afferunk, minek kellemes mellekhatasakent letrejott ez a forum.

Ime ismet beigazolodott, hogy igaz a kozhely, miszerint minden rosszban van valami jo, es a dialektika viszi elore a vilagot.

Kicsit belemasztam a TATRA temaba, es ugy dontottem, hogy addig nem nyugszom, amig nem lesz enyem egy 603-as, nem tudom miert, de a kopoltyus faros kocsiktol megvadulok.

Az idea ugy nez ki, hogy varosban 1000MB 66-os kopoltyus, cuccolni 1203 busz, kikapcsolodni, 62-es skoda felicia, es nagyobb utazasokra *gondolok itt sok szaz km autopalyara egyhuzamban. A 603-as TATRA. Bizonyara itt is megvannak azok az ertelmes atalakitasok, amik alkalmassa teszik folyamatos hasznalatra az autot, feltetelezem ujjabb tipusok elektromos alkatreszei johetnek itt szoba, de ez mar a nem tul tavoli jovo zeneje..

Egyebkent egy ilyen auto milyen arban szerezheto be? ( felujittas elotti allapotban )

illetve gazdasagosan vajon megvalosithato, hogy egy olyan autot kapjak vegul ami siman megbizhato 2000-3000km es kulfoldi utakra.( mondjuk nekem az auto jellege meg a V8 azt mondja, hogy ez a verda bizony ilyesmire termett :)