Raggi Creative Commons License 2004.03.29 0 0 201
Szia!
Nem, Indiában nem igazán áll fent a veszélye annak, hogy kirabolnak. Soha egyetlen pillanatig sem éreztük veszélyben magunkat. Ne felejtsd el, hogy a vallásuk is tiltja, nagyon szelid emberek. Inkább a turistákat letámadó árusok, önkéntes idegenvezetők és a kéregetők hada az, ami nagyon kellemetlen. De ők sem bántanak (Izraelben előfordult, hogy mire észbe kaptam az egyik kéregető gyerek keze a zsebemben volt Betlehemben) csak egyszerűen lerázhatatlanok.

Mondjuk bizonyos szabályokat be kell tartani, de azokat itt is be kell. Mi mindig nagyon lerobbantan utazunk, olyan cuccokat viszünk, amik zömét aztán ki is dobjuk az utazás végén vagy közben, pénzt a ruha alatti övben, de általában elosztva egymás között, iratok a táskámban, amit soha egy percre sem engedek el, stb. Este vigyázunk, hog yhova megyünk, inkább korán reggel kelünk és amint lehet elindulunk a napi adagra és este, sötétedés után nem nagyon közlekedünk.

De én se Rioban, se Sao Pauloban nem éreztem magam veszélyben, pedig azok zűrös helyek.

India egyébként kifejezetten olcsó ország, egyenlőre.

Előzmény: gombóc29 (196)