kikezdki Creative Commons License 2004.03.28 0 0 1272
Kedves idike! Nem te vagy a szoptatási gondjaim okozója/forrása és nem vagy antikrisztus sem (legalábbis remélem :-)). És ha legalább vennéd a fáradtságot, hogy elolvasd Kisujjnak írt válaszomat, akkor tudnád, hogy nem "beszűkült aggyal" olvasom a hsz-eit. Nekem nincs postnatal depresszióm, együttérzek, ha neked volt, viszont ahogy többször is említettem már, nem tetszik a topic témájához való hozzállásod, mert nem látom a hsz-eidben az őszinte segítő szándékot, legtöbbször csak magadat sztárolod, hogy neked micsoda embertelen szenvedések árán sikerült szoptatnod és micsoda király vagy, akiknek meg nem sikerült, mekkora lúzerek vagy "picsogó dámák", biztos nem tettek meg mindent az ügy érdekében vagy elintézed azzal, hogy az illető abba a szánalmas, általad 1%-nak saccolt kategóriába tartozik, aki fizikailag képtelen a szoptatásra. A hsz-eid másik felében meg hamis tényeket közölve próbálod halálra rémíteni jövőbeli IQ-hiány-, allergia-, meddőség(?!)-veszéllyel azokat az anyákat, akik tápszerrel etetik a gyerekeiket. Hát, akkor ne csodálkozz azon, hogy nekem ez a stílus nem jön be. De nem kell velem foglalkozni, van neked itt épp elég fan-od, aki foggal-körömmel véd.

Biztos vagyok benne, hogy nem te vagy Kisujj, sem pasa, ha csak nincs tudathasadásod, mert veled ellentétben ők segítő szándékú, konstruktív hsz-ekkel jelentkeznek. Üdv, kikezdki

Előzmény: Törölt nick (1254)