csaba000 Creative Commons License 2004.03.28 0 0 43
Csak, hogy ne halljon meg a téma én is irok. Véletlenül tévedtem ide, de nagyon érdekel a téma. Nemrég olvastam el egy könyvet(Egely György-Tiltott találmányok). Elég érdekes dolgokat olvastam. Ha csak a fele igaz annak amit leírtak benne.....Erről jut eszembe a szkeptikusoknak csak annyit, hogy pl. ennek a könyvnek is nem az a lényege, hogy mindent elhiggyen az ember ami le van írva(lehet h. minden igaz), hanem az, hogy az embert arra készteti, hogy legondolkodjon rajta, hogy lehet, hogy azok a dolgok amiket másoktól hallunk, meg amiket megtanítanak nekünk nem biztos, hogy úgy is van. Azt sem hiszem el, hogy amióta feltalálták a gőzgépet+stb. nem tudtak kifejleszteni olyan motort kb. 250 év alatt ami ne ontaná a sok szennyező anyagot. Mert akkor ezek szerint egy darab olyan ember nem létezett akinek eszébe jutott volna vmi használható ötlet. Nem értek a statisztikához, de sztem ennek sztem kb. 0 az esélye.
Ja egyébként ajánlom minden ember figyelmébe a könyvet, még ha nem is hiszi el a dolgokat amik le vannak írva benne, de legalább elgondolkodik ezeken a dolgokon.
Előzmény: Berhel Elek (42)