Törölt nick Creative Commons License 2004.03.24 0 0 1651
Szia!

Elúőrebocsátom, hogy nem kötöszködni kívánok, Isten mentsen attól.. de:

Ha az AIWA (ami szvsz is egy jó márka) típusokat akarod "reklámozni", ahhoz amúgy mindek leszarozni a UPC-t? És ha már leírod a "fasz" szót, akkor miért nem írod ki a UPC- szót ?! ;-))) Nem fognak hitelrontásért beperelni! ;-DDD

Más: NEM a mo-ui UPC adósodott el (remélem csak elfogalmaztad) és a korábbi likvid gondjain (ami teljesen független volt legjobb tudomásom szerint az anyacégtől, itteni rossz logisztika és gazdálkodás valamint hirtelen és megfontolatlan befektetések (lásd pl. Újpest!) okozták) is már lassan második éve túlvannak...

A harmadik: nem értem, milyen dekódered honan és milyen célból szerepel ama Tied RF (koax) láncolatában?!??!!
Te írod:
"nyugatról eldobott dekódere beköttve a kábelTVre, abból vezeték át a videóba,és onnan a vezeték (sajnos nem SCART pedig a videón van 2 aljzat) a SANYO 1990es TVmbe"
azaz az én fordításomban KTV koax lakáscsati - dekóder(?!) RFin - dekóder RF out - Videó RFin - Videó RF out - TV RF in.

NA: akkro ezek után ÉN a helyedben NEM a UPC-t szídnám a szar minőségért.
1) A videód RF kimenetét hova hangoltad?
Még csavarhúzós avagy már osd-ben
programozható? Ui. ha csavarhúzós, akkor (általában)
az UHF 30-39-es csatira hangolható, ezen pedig 99%-ban UPC programok jönnek.
Emiatt olyan interferenciák lesznek 10 vagy akár több
programhelyen, hogy az csuda.
2) A TV-nek NINCS semmilyen videóbemenete?
Mert akkor Scart-RCA-val akár meg tudnád oldani.
Ui. még az én anno 87-ben vett Orion TV-mnek IS volt
videó ki és bemenete...

Egyébként a videókészülékeken átláncolt RF csatlakozás (főleg ha a gyári kábelt használod) érdekes jelenségeket képesek okozni, de akár még az is lehet, hogy szét vagyon osztva a lakásban a bejövő jel és az osztó okoz komoly zavart.

De annak örülök természetesen, hogy az AIWA viedóddal meg vagy elégedve;-)))

Üdvözöl

Maus Róbert Péter
mikimaus