picibogar Creative Commons License 2004.03.22 0 0 41
Right!

Én nem hangoztattam, hogy felsőbbrendű lennék, de ha igen, mondd meg konkrétan, hogy melyik fórumon és melyik hozzászólásomban és én elnézést kérek érte.

ÉN mit főztem magamnak? Én itt élek Magyarországon, ide születtem, ez az otthonom, a hazám. Én nem vagyok cionista, ha az lennék, már rég kivándoroltam volna Izraelbe. Az alapvető probléma az, hogy az egyes embereket azonosítod egy olyan sztereotípiával, amit olyanok alakítottak ki a zsidókról, akik személyesen egyet sem ismertek. Én kit nyomok el? Bántottalak téged, vagy uralkodtam rajtad és a családodon? Az Izraelben élő rokonaim is csak élni szeretnének, ugyanúgy, mint az arabok. Ez bűn?

A világbékét veszélyeztetem? Amíg Irak ellen folyt a háború, egy öngyilkos merénylet sem volt. Nem mintha Bush nem lenne Hitler legjobb tanítványa, de ettől ez még tény marad. De ha már itt tartunk, tőled is megkérdezem: a zsidók hová menjenek, hol éljenek? Vagy ki kéne irtani a vallást, hogy írmagja se maradjon?

Vajon a a szomszédod puskával lövöldözne rád, akkor mosolyogva tennéd fel a kezed, hogy lőj ide bátran, és nem lőnél vissza? Én kötve hiszem.

Előzmény: RightRulez (38)