diesel_uberalles Creative Commons License 2004.03.22 0 0 6631
Szia!

Egetverő probléma nem volt vele. Gyakorlatilag megbízhatónak mondható, az előforduló apróbb hibák máshol is megjelennek. Legalábbis engem még nem hagyott ott sehol.

Ultravox:

A dCi érzékeny a naftára. A klubpetroltól meg a tesco gazdaságos gázolajtól félek. A MOL-lal megy, a Shell tabu lett (nem tettek bele télen dermedésgátlót az állatok, és ez két különböző autónknál kijött (Toyota Hiace, Thalia dCi).

A Klubpetrolra akkor akadtam ki, amikor megláttam az egyik kútjukat Miskolcon az Egyetemváros felé. Egy ősrégi, ÁFOR-os időkre hajazó kút, és szerintem a tartályokat nem cserélték ki. Én nem próbálnám ki, hogy mennyi üledék lehet benne... Szóval a dCi-nél nem érdemes trükközni a gázolajjal, még a teherautósoktól sem (a fent említett üledék miatt). SZVSZ per pill a MOL a legmegbízhatóbb nafta ügyileg, bár ebben az országban már bárhol bele...nak a gázolajba és vizezik a benzint (OMV (ex-Aral) kút a Váci úton, Nekik köszönhetően megállt alattam a csereautónak kiadott Twingo. Szerencse, hogy magáhoztért...)

(Bocsi, hogy hosszú voltam)

Előzmény: stones (6615)