Kulimász
2004.03.22
|
|
0 0
155
|
Szia Ametiszt!
Hosszú idő után újabb fejlemény, pedig már kezdtem örülni, hogy leszállt rólam az önkormi...
Szóval, kaptam egy határozatot a jegyzőtől, hogy kérjek építési engedélyt a bővítésre 30 napon belül ill. nyilatkozzak, hogy mikor történt a bővítés. Rákérdeztem telefonon, és igencsak elkeserítettek. Ha szerzek egy nyilatkozatot az előző tulajtól (vagy bárkitől), hogy 10 évnél régebben készült a bővítés, akkor semmi gáz, el van felejtve az egész ügy. Viszont ha nem tudok ilyen iratot prezentálni, akkor előfordulhat, hogy a fennmaradási engedély iránti kérelmemet is elutasítják és visszaállíttatják az eredeti állapotot, magyarul lebontatják a teraszbeépítést. Méghozzá azért, mert állítólag a szemle során kiderült, hogy a bővítmény nem felel meg az építésügyi szabályoknak, mivel túl közel van a szomszéd házához (Kb. 1 méter van a két ház között).
Most azon vagyok, hogy szerezzek egy nyilatkozatot a régi tulajtól, hogy 10 évnél régebbi a beépítés. Kérdés, hogy ad-e ilyen nyilatkozatot, hiszen nagy valószínűséggel ő építette be a teraszt 2 éve. Szóval elég gáz a helyzet...:-(((( |
Előzmény: ametiszt (119)
|
|