Szia! Köszönöm még egyszer. Elmentem oda, és valóban volt fiú is lány is, (végülis két lány volt).
Így még gyorsan pénteken megvettem a drágákat. :-) Aznap megetettük őket, ma is megyek kaját venni, nem mertem több napra eltárolni a tücsiket. Hiába, szoknom kell a rovarok gondolatát. :-)
Azért az első etetés mókás volt. A párom levágta a zacsi száját, és úgy ahogy volt beszórta a tartalmát. Ami aztán volt tücsi, egy nagyobb fekete bogár, meg tojáspapír. :-) A tojáspapírért végül én voltam a hős, aki benyúlt. Pedig... az etetést is azért bíztam rá, mert nekem elég hát eléggé necces a rovarokkal a viszonyom. :-)
De nagy élmény volt. Viszont azóta kettő csak pihikél, az egyik viszont néha aktivizálja magát. Asszem este mászkálnak, mármint nem este, hanem éjszaka. :-( Így túl sokat nem látok belőlük, lévén, hogy a dísznek vett koponyába ami kb. 7x7cm-es bezsúfolódnak mind a hárman, pedig vettünk nekik külön sziklát, hogy oda elbújhassanak, de ők egymáson tömörülnek. Nagyon lükék.
Már most van egy, aki többet mozog, vagányabb, mint a többiek, egyelőre ő az ügyeletes kedvenc. Asszem, ma veszek nekik több adag kaját, hogy legalább egy hétig legyen. :-)