xyz4567 Creative Commons License 2004.03.22 0 0 65
Nem, nem tévedés, nem kretének, legalábbis nem gyengeelméjűek - sőt túl sokra tartják magukat. Ami egy kicsit kisebbrendűségi érzéseik kompenzálása is. Előítéletük (és ebből következő felületességük) viszi félre őket. Megláttak a napidíj rovatban egy jó nagy számot, meglátták mellette Hiller nevét és rögtön ugrottak. Csak azt nem értem, ha a józan ésszel, és a jogszabályokkal ennyire ellentétes "adatra bukkannak", először miért nem működik bennük az óvatos önkontroll? Persze már válaszoltam is az elején: az előítélet miatt. A másik oldal csak sunyi gazember lehet. Minden kitelik tőle. Azon azért csodálkozom, hogy egy ilyen szervezetnél nincsen senki, akinek egy ilyen közleményt ellenőriznie kellene. (a MaNem esetére ugyanez érvényes). Én ezt nagyon nagy bajnak tartom, egy hisztériára hajlamos társadalmi csoport így terjeszti tovább a hisztériát.
Van egy másik - részükről még sunyibb - lehetőség: tudatosan vezetik félre a közvéleményt. Hiszen lehet, hogy sokakban csak az marad meg: ez a szemét Hiller 118.700 Ft napidíjat vett fel.
Előzmény: alfredoo (63)