Alpári Gnác Creative Commons License 2004.03.22 0 0 1638
Na akkor, hogy milyet NE!

Thomson VTH6210

Rémtörténet:

Ez egy hatfejes video, amit igen sokat használtam, de azonban egyszercsak elkezdte bezabálni a kazettákat. Ez önmagában is elég ciki, szerintem, de olyan kazettákat is megevett, amiknek az elején nehezen pótolható filmek voltak.
Elvittem a szervízbe, ahol megígérték, hogy majd értesítenek, mennyibe kerül a javítás.
Talán nem meglepő, de persze a kutya sem hívott, nekem kellett bemenni a szervízbe, mert telefonon persze nem elérhetőek, ahol közölték, hogy már egy hete készen van és fizessek 19.000 HUF-t (Diószeghy Sámuel utca)
Alig kaptam levegőt, hát 19.000 duplájáért már egy újat kapok, nem egy javítottat, de megnyugtattak, hogy ez most már jó lesz.
Kérdeztem, mit cseréltek ennyiért.
Mondták, hogy fejdobot, meg vezérlő-elektronikát.
Mondom, mi köze a feljdobnak a kazetta-zabáláshoz? A diszpécser-csaj mondta, hogy ő nem tudja, de a szerelő ezt írta a munkalapra.

Na, jó is volt egy hétig, aztán hibajelenség újra.

Visszavittem, közölték, hogy valami rossz kazettát tettem bele, mert szalag-pályát kellett tisztítani.
Ugyanazokat a kazettákat használtam, mint előtte.

Most itt áll a padlón, arra várva, hogy beledobjam a kukába.

Mert én több kazettát nem vagyok hajlandó megetetni vele.

A poén az, hogy a másik videom szintén Thomson, 2-fejes, sokkal régebbi, és túlélt egy igen poros fürdőszoba-felújítást, kiválóan működik azóta is.

Szóval én most akkor milyet vegyek?

Mert Thomsont ugye nem, Philipset elvből nem, Sonyt szintén, akkor mi marad?

Most valami Panasonicon töröm a fejem, de semmiképpen sem a 40-50 ezer forintos kategóriából.
Inkább legyen drágább!

Van valakinek javaslata?