gomboc artur Creative Commons License 2004.03.21 0 0 1598
Bankos témához kapcsolódoan:
Nekem az Inter-Euroba Bank-nál van céges számlám, amihez ingyen jár egy Bankonet szolgáltatás, amivel otthonról tudok pénz utalni interneten keresztül (belföldre tételenként 150Ft/db). Ha a bankban adnám fel az utalási tételt a szokásos nyomtatványon, akkor 500Ft lenne tételenként. Külföldre ugyan még nem utaltam otthonról, de az uniós csatlakozás után a belföldi utalásnak ugyanannyiba kell kerülni mint a nemzetközi utalásnak. (ez unios előírás)
Adnak egy felhasználónevet meg egy flopy-t (ez tartalmazza a titkósító kódot), és egy CD-t, amin a program van. Amikor be akartam üzemelni a rendszert, akkor nem sikerült elsőre, egy segélykérő email-re, azonnal felhívtak, és addig adtak tanácsot amig nem sikerült beüzemelni a rendszert. (nagyon elégedett voltam velük)
A lakossági bankszámlához is lehet kérni Bankonet szolgáltatást, van valami havi díja, de szerintem megéri. Ha valakit érdekel, nézze meg az IEB honlapját, ott biztosan van a költségekről valami.

A IEB bank intenetes átutalását csak ajánlani tudom mindenkinek!
Ezenkivül be lehet állítani a flopy segítségével az SMS szolgáltatást, hogy minden bankártyás fizetésnél jelezzen, meg egy csomó egyébb funkciót is tud. Egy igazi online bank funkciója van, és gyorsan mindent el lehet intézni otthonról úgy hogy csak megcincogtatjuk az egerünket.