Üdvözletem,
van itt egy kis félreértés. Én nem "hangoztattam" a vallási hovatartozásomat; egyetértek vele, hogy ez jobbára magánügy. (Azért persze remélem nem bűn, ha az ember nem titkolja, hogy zsidó/keresztény/mohemedán.) Mivel sydbaj hozzászólásaiban "megbántva" (?) éreztem magamat, mint zsidót (jaj, már megint kiszaladt!), mint liberálist és mint magyart, ezért bátorkodtam előhozakdoni az egésszel... Tűrhetetlennek tartom a buzizást és a románozást, az olyan kijelentéseket, hogy valakinek "a létezése genetikai hiba" (Konkrétan Jancsó M.-ra és Konrád Gy.-re értette a "szerző".) és ezért eresztettem meg a hozzászólásomat.
Mit értesz "világtrendnek megfelelő provokációs cél" alatt?
A bajai levegő minőségét itt most konkrétan a fórumnak erre a részére értettem.
Nem "erkölcsi" alapon nyilasozok le valakit, hanem azon az alapon, hogy visszaolvastam az elmúlt hetekben beírt hozzászólasait. Nézd meg Te is, ha eddig nem olvastad volna.
Konkrétan egy emberre mondtam, amit mondtam, nem emberekre, és azon az alapon, amit itt láttam. Mást valóban nem ismerek sydbaj vélhetőleg mozgalmas (politikai) múltjából és jelenéből. Persze lehet, hogy ez csak valami ámokfutása neki, és egyébként egész nap csak pillangókat hajkurászik és pitypangot fúj a réten.
(Nyilván valami cukorkát adtak neki, és azért zsidózik, meg buzizik, ugye?)
Mint már lentebb röviden kifejtettem: nem "személyeskedés" (?) volt a beírásom célja, csupán hangot szerettem volna adni elképedésemnek és megütközésemnek azon, hogy a Polfórumot leköröző zsidózás és buzizás van itt.
A reakcióját alább olvashatod, ha nem értesz is a focihoz, akkor is tudod, hogy mit akart kinyögni abban a pár sorban.
Szerencsére azok az idők elmúltak, amikor félni kellett az ilyen és ehhez hasonló ökölrázásoktól, fenyegetésektől és amikor nem csak a stadionban énekeltek hasonlókat. De ennek lassan 60 éve vége.
(Valaki mondassa már be Sydneyben a rádióban, hogy:
>>Figyelm, figyelem! A háborúnak vége! Ismétlem: a háborúnak vége!<<)
A továbbiakkban nem foglalkozom a dologgal, nem zavarom a köröket, ez biztosan nagyon jó így, ahogy van, csak így tovább, hajrá magyarok, hajrá Magyarország!