HEAVEN Creative Commons License 2004.03.18 0 0 6304
Az első sorokban tökéletes volt a hangzás is, és a hangulat is. Oda kellett volna állni mindenkinek, és akkor esetleg az összekötő szövegeket is hallottátok volna, pl. hogy a Lovesongot egy topikos küldte a barátnőjének meg hogy Pedro egyik kedvenc száma a Pictures of You, és hogy most egy b-oldalas szám következik a Scared as You, meg ilyenek, akit érdekel, én tételesen le tudom írni, mert figyeltem :-)
Új számokhoz biztos lesz majd nyúlva (passive agressive) de ilyen helyekre tényleg slágerek kellenek.
A kivetítő szerintem ebben a minőségében valóban fölösleges volt, pl. székesfehérváron projektoron a koncert előtt 3 mp-enként változó promo-fotokat láthattunk Robert különböző korszakaiból, és borzalmas ruhatárából, az legalább változatos volt, de ha megkért volna valaki hogy vigyem el a Trilogy DVD - met én azt is megengedtem volna, hogy elindítsák, DE csak a koncert (graphy) kezdetéig, utána ugyanis elvonja a figyelmet, amit a fellépő zenekar nem érdemel meg. Máskülönben csak rávetítődik az arcukra, ami zavaró lehet...
Én nagyon élveztem, Tesóm, Szigi, Chale, Another World, Andi barátnőm, Lovecat és Snakepit is azt mondták, hogy tetszett nekik, és nagyon jó, hogy egyáltalán volt koncert a hosszú őszi szünet után és meghalok ha nem lesz több. (elvégre is cure topic - darkuljunk)
:-)
Chale! Sikerültek a koncert fotok???? Felteszed a honlapra? Mikor?
Bárki írt nekem az elmúlt 2 napban megkérném hogy küldje újra a mailt, mert az axelero sz*rakodott... :-( (ja és megváltozott az emailcímem úgy 2 hete, most mcpublishing.hu a domain, az eleje maradt, majd írok a moderátoroknak, csak még nem jutottam odáig)
SG! Valami nagy hülyeséget beszéltem a Doomsday kapcsán ugye? beszédtempót nálam csak a pia tompítja :-)
Sziasztok.