Én is beregisztráltam indextcs néven mert a tcs már foglalt volt. Sebességben egetverő különbséget nem tapasztaltam, bár az igaz, hogy hiányos oldal nem jött le. Jó kis reklám ez az origo-nak.
DE:
Szerintem az index akadozásának az lehet az oka, hogy a népszerűsége miatt már túlterhelt. A fórum, ha jól tudom már 5 éves, és ezalatt rengeteg látogatót gyűjtött össze, s ha jól számoltam, közelítőleg 20 millió hozzászólást. Az origó adatait nem ismerem, de gondolom nem ennyire sűrű forgalmú, s ezért gyors - most! De ha pánikszerűen mindenki átmenne, akkor rögtön kiderülne mennyire bírja azt ki amit most az indexnek kell.
Természetesen az indexnek gondolkodnia kell azon, hogy az íly gigantikusra föduzzadt fórumot hogy tudja hatékonyabbá tenni, hogy olyan gyors legyen újra mint kezdetben volt. Különben tényleg egyre többen elpártolnak ettől a mind jobban lelassuló, és döcögőssé vált szórakozóhelytől.
Én még egy ideig biztos maradok, de ha már reklám volt: néha benézek az origóra is (amíg az is le nem lassul).