iryco Creative Commons License 2004.03.15 0 0 3
Szvsz ez nem "3." rész. A 3. rész még nincs, mert abban az őrült rohanásban, ahogy befejeződött a 2., a francia forradalomban kellene folytatódnia.

És az, ha kész lesz, remélem, kicsit sem hasonlít ehhez a kakihoz. Ez a változat szerintem az amcsi gyagyásoknak készült, ahol a logika nem számít. Míg Európában a logikátlanság nem divat, az amcsiknál a "ez mmost hogy került ide... honnan van ennyi... mégis, ez miért lehet..." - kérdések fel sem vetődnek.

Az, hogy ez egy totál másik film, nem is az elején jöttem rá. Engem nagyon zavart a történet megfelezése, és az ebből való kompromisszumok. De a legjobban a p.c. zavart. "A rendőrség kézben tartja a dolgokat... asztalhoz ülő szolga - taps... csúnya szomszéd beszéljen szépen a személyzettel... milyen liberáldemokratikus, ha a szolga "akar", és azt hagyjuk..." Bróáff!

Párat persze nevettünk rajta, volt néhány poén, de az eredeti változathoz képest ez szvsz sem szórakoztató, sem humoros, sem értékes nem volt. Csak azoknak talán, akik már amúgy is lapított gógyival moziznak.

Mindenkinek ajánlom, nézze meg az eredeti két filmet!

Előzmény: woodi. (2)