Kedves flare!
Nem tudom, hogy Te honnan nézted végig a koncertet, de ha annyira szeretted volna élvezni az énekes hangját, akkor azt az első sorokból megtehetted volna, hiszen előlről ment a zenekar kihangosítása, ami sajnos az egész termet nem volt képes betölteni, hátrébb meg a Living Room kihangosítását használtuk fel, amin viszont valóban gyengén szólt az ének.
Beálláskor minden nagyon jól szólt. A zenekar keverte ki magának a hangzást, hozzám a DJ pultba már csak egy kevert sztereó jel jött, amit én csak hangosabbá, illetve gyengébbé tudok venni, az elóadáson belüli arányokat a zenekarhoz tartozó személy keverte ki. A koncertre ezen a beállításon valamit változtattak, mert jóval gyengébb jel jött hozzám, mint a beálláskor, úgyhogy a beálláshoz képest én feljebb vittem a kimennő jelszintet. Egyébként én mindjárt az első szám után odamentem az Árpihoz és mondtam neki, hogy gyengén szól az ének, rakjanak még rá erősséget, később pár szám múlva újra szólta neki emiatt, mert még addig nem történt változás. Majd a koncert fele, vége felé odajött hozzám a zenekar keverő embere és ezt mondtam neki is, amire ő azt mondta, hogy elől jó az összhang, ha erőssebbé teszi az éneket, akkor elől túl hangos lesz az (amivel én mellesleg nem értettem egyet). Ezután a koncert vége felé mégis hangosítottak ezen.
A kivetítőre a zenekar nem hozott magával semmilyen anyagot, ezért én úgy gondoltam, hogy háttérképnek az teljesen megfelel. Talán legközelebb a kedvedért csinálhatok egy mozidélutánt, ahol kedvedre nézegetheted az internetről leszedett Cure képeket, sőt ha erre beindulva nagyon csápolsz, akár még az egész Trilogy-t is leadom neked.
Összességében nézve én nem találtam olyan "gyalázatosan rossznak" a produkciót.