Ejnye, lupus in fabula. :) Míg én nyugton nézem a Gosford Parkot a fotelből, kik be nem írnak ide...
Nehány sarkalatos kérdésre azonban nem válaszoltál. Például, milyen volt az Opeth koncert? Hány K.J. monogramú embert ismersz (hogy ez miért olyan fontos, azt már nem tudom, azt hiszem, Izéka hívta fel a figyelmet rejtett összefüggésekre a stat. fiz. előadóm és a postámban talált ismeretlen címzett közt)? Van-e ronda gumielefántod (a kérdés fontossága nyilvánvaló)?
Nem voltál Marx-konferencián? Kár. Akkor ezek szerint nem tudtál volna leütni egy Marx-szoborral. Bár még mindig küldhettél volna valakit e célból... :) Kicsit paranoid vagyok, hahaha. Node sebaj.
Miért kell Doktor Faustust olvasni? Nem olyan rossz az. Kapcsolódik ez valahogy a zenei körhöz? (Mármost a triviális, témakörbe vágó műveken túl.) És pontosan miről is szól ez a kör? A hagyományos zenei nyelv felbomlása? Hát az aktuális hagyomány egy csomószor felbomlik, mondhatni mindig. És hogy kerül össze Adorno meg Beethoven? (Nem tehetek róla, egyiküket sem kedvelem különösebben egyébként, de ez a magánügyem.) Szóval tudnál erről mondani kicsit több részletet? (Márcsakugye azért is, mert a zenetudomány khm. hivatalból érdekel, ismerek igen különös zenetudósokat. :) ) Ha nem tekinted indiszkréciónak, kik a kedvenc szerzőid, mik a kedvenc zeneműveid?
A közgázon akkor most miben nincs részetek? Doktor Faustus-olvasásban vagy intellektuális élvezetben? Hát ugye jöttél volna fizikusnak. :) Nálunk perpillanat úgy csapkodják utánunk a témákat, mindenki kiválogathatja, mi az, ami neki jó, csak vigyék, legyen aki csinálja... Bár nekem a reaktoros munkához vérvétellel egybekötött egészségügyi alkalmassági vizsga kell, mit szólsz, tiszta horror. Gondolkodom is rajt, hogy inkább pályázok, és elmegyek kvantumelméletezni Németországba. De ez még a távoli jövő. A közeli az egész napos méréseké...