greatcornholio Creative Commons License 2004.03.13 0 0 1491
Az utóbbi hónapban miket is láttam? Nos:

Cinema paradiso 10/10 ÁÁÁÁ! top 10 simán
What Dreams May Come 10/7 Ez elsőre jobban tetszett.
Rosemary's Baby 10/10
Duplex 10/6 Dannytől jobbat vártam, főleg a végén sántított, de így is volt benne néhány nagyon jó poén
Darkness Falls 10/8 Alig tudtam aludni utána természetesen
Mona Lisa Smile 10/5 kicsit olyan érzésem volt, mintha ezt a filmet már láttam volna korábban. Úgy tízszer. :/
The Crow 10/7
Prophecy, The 10/7
Magyar vándor 10/3 (nagy jóindulattal) Bár inkább 10/1, mert top 10-es életem legsz*rabb filmjei között...
Prince of Egypt 10/8 (egyik kedvenc filmzeném az első dal)
Apocalypse Now 10/7 Háááát, láttam már sokkal jobb háborús filmet is.
Wrong turn 10/2 blöeh Szétuntam az agyam ezen a sablonos szerencsétlenségen
Brother bear 10/6 ari, de ennél a bezárt stúdió korábbi főatrakciója, a Lilo és Stich jobban tetszett.
25th hour 10/10 Lee eddigi legjobbja (nekem) all time top10-be belekerült. Igaz ott van vagy 50 film mellette, ha össze kellene gyűjtenem, amiket odamondtam valaha. :D
Bad Taste 10/10 természetesen
Battle Royale 2 10/2 unalmas
Punch Drunk Love 10/9
Underworld 10/10 Állat volt! Jack, légyszi írd rá a dvd listámra! :)
Hart's War 10/5
Runaway Jury 10/6 (a könyv sokkal jobb... És miért kellett fegyveresre változtatni az eredeti történetet???)
Shadow of the vampire 10/7 Dafoe eddigi legjobb játéka
I am Dina 10/7
Confidence 10/8
Gothika 10/7 Izgalmas, majd később sajna sablonos
The Last Samurai 10/9 Hűűűűű
Big Fish 10/10 Az Álmosvölgy mellett Tim legjobbja...
The Passion of the Christ 10/8
És végül, de nem utolsósorban:

Peter Pan 10/9

Gyanítom, hogy csak a szinkronos verzió számlájára írható a visszafogott pontszám, mert nagyon szép és jó film. Erősen a hatása alá vont és már most szívesen újranézném, tehát asszem ezt is meg kell vegyem dvd-n. :)
Végre én is számozgathatok: 1 :DDD
Na azért a ROTK mozibanmegnézési számom ennél jobban fest: 10 Ja és ne felejtsük el az össz megnézési számocskámat, ami a TRILÓGIA mindhárom részének összeadott megtekintési alapszáma, ez pedig (utánaszámoltam és korrigáltam a korábbit) 72 :) És még csak most kezdek belejönni. :)