Szia!
Passz!
Én TDK párti vagyok (mindennek ellenére), de a teszteknek, sem az audiofil, sem a "videofil" sem a gyártóiaknak - na azoknak véépp! :-DD - nem igen hiszek. Első kettőnek a szubjektivitása miatt, a gyártóinak pedig az ellenérdekeltsége és az Általad jól érzett "definíciós" félrebeszélések miatt (ki milyen méréstechnikai súlyozással, milyen tesztkészüléken, milyen módszerrel, és milyen eredmény (pontozás) súlyokkal dolgozik).
Ugyanakkor itt asszem már elhangzott nagyon régen már tán, hogy uaz az öntetű szalag van esetleg egy "távolkeleti" és egy "márkás" tokban.
JA: és a tok. Na ha VALAMI, az el tudja rontani az amúgy jo hordozójú és öntésű szalag összképét is... Csak azt nemértem igazán, hogy a mai "korszerű" világban egy ilyen "vacak" műanyag kasztniba hogyan lehet ennyi hibát beletenni (szalagfékek - körmös - megoldásai, szalagvezetők nyikorgása és anyaga(!), orsó szorulása (brrr!) és láttam már effektíve sorjás orsót is!)??!!
Szóval szerintem tapogass és "hallgass az ösztöneidre, az Erő Veled lesz, Luke fiam!" :-D
Üdv és sok sikert Neked,
Muss Róbert
mikimaus