Sziasztok!
Én is akartam már írni, de szokásos vizsgaidőszak... :\
Beszéltem ma a B. építésvezetőúrral, aki azt mondta, hogy beszereztek új, fenyő ajtókat, szóval valszeg ezek azok. A pasinál rákérdeztem, alapban olyat mutat, ami az árban bennevan, de ha nem tetszik, akkor tud mutatni kicsit drágábban másikat is. Annyi pluszinfót tudok mondani a válogatáshoz, hogy a B. szerint aranyszínűek lesznek az ablakkilincsek (de ezt már mondtam :) ).
Az általad említett áron csodálkozom, mert azóta láttam a Brico újságjában 15e körüli ajtót is. Mondjuk azt el tudom képzelni, milyen........
Nálunk még mindig nincs csempe, a strang miatti zűr okozta a csúszást. De sebaj, csak szép legyen. :)
Aranyos ez a záras történet. :) Bocs! Mondtak róla valamit, mármint hogy mi lesz vele?
Rákérdeztem a melegburkolásra is. Azt mondta B. úr, hogy az még arrébb van, mert egyelőre nincs gáz a házban és amíg nincs stabil 15 fok, addig nem akarják tönkretenni a parkettát. Szóval egy ideig nem lesznek történések a földszinten.
Csatlakozom: Bandibácsi! Hogy áll a csempéd? És hogy áll a ház? A múlt héten csak elhajtottunk a házak mellett, meglepett, hogy a sarkon akkora nagy placc marad a kerítéseteken kívül...