csab_1HD1 Creative Commons License 2004.03.11 0 0 1605
Sajnos a HIFI videózás rengeteg bosszúságot okozhat, amilyen szép a sztereó hang, olyan kényes. Ha serceg, az meg állati bosszantó.
Én azt vettem észre, hogy vannak állati tabil gyári kazik, ahol egy elvben jó videón a trackinget jócskán elnyomhatod, mire sercegni kezd, és van, ami két gombnyomás után már serceg, és egybôl vált át nonora.

Fateromnak 3 S-VHS videója van. Az egyikkel felvett műsorai nálam állandóan a sercegés határán vannak, egy köhintés, és mono a hang. Pedig a TRACKING tökéletes, a SONY SLV1000E videó ki tudja tenni a képernyôre, hol áll a tracking.

Mondom, próbáld bele egy másik videóba a sercegôs kazit. Lehet hogy rosszabb lesz, lehet hogy jobb.
A szervizbevivést nem javaslom, mert mivel garis,nem fognak semmit csinálni mert nem perkálsz. Azt fogják mondani, hogy nyúlott a szalag, és ezért sajnos... Ha erre azt mondod hogy de bezzeg egy haverod Thomsonjában nem serceg, akkor duzzogva átveszik, két hétig semmit nem csinálnak, majd azzal adják vissza hogy bemérték, és a készülék tökéletes, nem állíthatják el, mert pont akkor lesz rossz.
Legalábbis én ezt csinálnám, ha rohadt lusta állat márkaszervíz lennék, akinek büdös a munka.

Előzmény: szilva (1603)