medit53
2004.03.09
|
|
0 0
714
|
Sziasztok! Tök véletlenül találtam ezt a topikot,de nagyon megörültem neki és bőven olvasgattam belőle.Így legalább én is nosztalgiáztam egy kicsit.Rutinos Görögországi nyaralók vagyunk,nekünk ez jött be a legjobban.Jártunk Korfun,Evián,Thassoson,Skopeloson,Skiatoszon,Stavroszban,Pefkohorin és tavaly szeptemberben eljutottunk Sartiba is.Saját kocsival még nem mertünk nekivágni,de voltunk busszal és repülővel is.Sartiról annyi mindent leírtatok,szinte újra sétáltam az utcákon.Talán annyit tudnék most hozzászólni,hogy mi is az Apollon Travell-al voltunk és a Cosmas appartmannban laktunk.Itt nincsenek szuterén kéglik,mi egy földszintiben laktunk és valóban előttünk volt az emésztő.A kocsi minden nap járta a falut,mi csak egyszer voltunk otthon amikor jöttek,el is húztunk azonnal.Az igazsághoz tartozik,hogy viszont semmilyen "illatot" sem éreztünk soha.A többiek akik a másik oldalon laktak viszont a tengerre láttak mindenféle felár nélkül.(Mi last minuttal voltunk és ezt app.-t választottuk,mert a Wienna szuterénjei elijesztettek.)Ettől eltekintve tök jó volt a szállás,2 perc a tengertől,közértek,pék a közelben,és kb.10 perc kényelmes sétával a központban voltunk.Hát ennyi most,kint esik a hó-szép tavaszunk van!!!Jólesett egy kicsit erőt meríteni az emlékekből. |
|